Vi fejrer ny webshop og giver gratis forsendelse

Om Galleri Beck

Galleri Beck er et førsteklasses udstillingssted, der ligger i Nordjylland, hvor naturen veksler mellem det barske og det smukke, som understøttes af et dragende himmellys. Den særlige nordjyske puls lever i det spændende galleri, der er anerkendt for at vise kunst af høj kvalitet. Galleriet er et must for alle kunstelskere. Det har eksisteret i over 50 år og præsenterer en alsidig kunst med vægt på malerier fra veletablerede kunstnere. Supplerende for øjet er eksklusive kunststykker i bronze og keramik. Alle kunstnere er specielt udvalgte med fokus på originalitet og variation. Navnet Galleri Beck er kendt vidt omkring, både som kunsthandel og som seriøst galleri, hvor man ikke går forgæves. Stedet er interessant og udstiller såvel kendte kunstnere som morgendagens stjerner. Galleriet har et sikkert blik for de nye talenters udforskende kunst, der understøtter stedets mangfoldighed. Det giver de besøgende en unik mulighed for at nå vidt omkring i kunstens verden. Galleriets lyse og velindrettede udstillingsrum danner ramme om smagfulde ophængninger af galleriets faste kunstnere samt separat- og gruppeudstillinger. Atmosfæren er uhøjtidelig. Gæsterne har ro til at iagttage og fordybe sig i de mange kunstværker eller få en afslappet snak med indehaveren, der virtuost formidler viden om den enkelte kunstner.

Galleri Beck tilbyder en eksklusiv rådgivning i forbindelse med køb af kunst og udsmykning af private hjem og erhvervsvirksomheder i hele Danmark. Galleriet er eksperter i at ramme den stil, der favner rummets æstetik og understøtter den eksisterende kunst.

Med over 1000 værker i magasinet er der noget for enhver smag, og samtlige værker er præsenteret på galleriets hjemmeside. Gæster der ønsker at se på et bestemt værk, kan med fordel kontakte galleriet i forvejen, da værket netop kan være solgt eller evt. stå i depot.

 

Galleri Beck 2020

Galleri Beck 2020

 

Kunstner: Henrik Busk Andersen

Kunstner: Henrik Busk Andersen

Kunstner: John Normand

Kunstner: John Normand

Kunstner: Gitte Degnemark

Kunstner: Gitte Degnemark

 

Kunstner: Ole Hedeager

Kunstner: Ole Hedeager

Kunstner: Simon Aaen

Kunstner: Simon Aaen

Kunstner: Kaare Norge

Kunstner: Kaare Norge

Kunstner: Tove Andresen

Kunstner: Tove Andresen

Kunstner: Henrik Busk Andersen

Kunstner: Henrik Busk Andersen

Kunstner: Marck Fink

Kunstner: Marck Fink

Kunstner: David Bjerre

 

 

Seriøst kunsthandel siden 1962

K. Worm Beck (1929-2019) som var grundlægger af Galleri Beck, var oprindelig morsingbo og handelsuddannet. Allerede i sin ungdom var han kunstinteresseret og sideløbende med sin stilling som materielforvalter på Flyvestation Aalborg begyndte han at sælge malerier i sin fritid. Det foregik primært ved at arrangere kunstudstillinger på forskellige hoteller og haller i de større jyske byer.

K. Worm Beck

K. Worm Beck i det første egentlige galleri blev åbnet i Borgergade i Aalborg centrum i 1964.

Galleri Beck i Aalborg ca. 1966

Pladsen blev hurtigt for trang og i 1971 flyttede Beck med familien til Ravnstrup ved Hjallerup, hvor en nedlagt købmandsgård blev moderniseret og omdannet til en kunsthandel på ca. 600 m2.

 

Kunstgaarden ved Hjallerup 1980

Stedet blev kaldt Kunstgaarden, men bibeholdt også navnet Galleri Beck. Nu kunne Beck kalde sig kunsthandler på fuld tid, og kunstelskere fra hele landet har ofte besøgt ham og fået en hyggelig snak om kunst. Udover kunst var der også en udvalg af antikviteter og ægte tæpper. Efter at have drevet Kunstgaarden i Ravnstrup i 37 år valgte han i 2007, i en alder af 79 år, at sælge bygningen og sammen med hustruen starte et nyt galleri i Brønderslev. Dels for at have en mindre sted, som var lettere at vedligeholde og dels for at være tættere på sønnen Lars og børnebørnene.

Kunstgaarden ved Hjallerup 1980

Kunstgaarden ved Hjallerup 1980

 

 

Poul Anker Bech udstilling i 2011

Poul Anker Bech udstilling i 2011

 

North kunstmessen i Aalborg 2019

North kunstmessen i Aalborg 2019