Handelsbetingelser

Priser

Alle priser er opgivet inkl. kunstnermoms for nye værker som sælges i kommission for kunstnere. Værker som har været solgt før, er opgivet inkl. brugtmoms. Den kan køber ikke trække fra. Nogle varer er dog med 25% moms, f.eks. visse skulpturer. Der gælder de normale regler vedr. momsfradrag.

Betaling med kort

Galleri Beck modtager betaling med bankoverførsel, Dankort/VISA-Dankort, Visa Electron, MasterCard og Mobilepay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes, med mindre du selv ønsker en senere forsendelsesdato. Ved bankoverførsel sendes varen først når betalingen er registreret.
Galleri Beck krypterer alle dine kortoplysninger med SSL sikkerhedsprotokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Handelsbetingelser, forbehold

Kunstgenstande hos Galleri Beck er håndlavede og unikke. Der er således ikke to kunstgenstande som er fuldstændig ens, - alle vil kunne variere i farve, størrelse, vægt osv. Vi bestræber os på at gengive farver og størrelser så autentisk som muligt. Du skal som køber være parat til at acceptere at der kan være forskelle i varen når du modtager den i forhold til de billeder du har set. For skulpturers vedkommende kan der være tale om modelfotos. Det er jo netop det som kendetegner ægte kunstgenstande – de er aldrig 100 % ens.

Er du i tvivl, er der intet der slår det at besøge galleriet selv og have varen i sin hånd. Hvis der er ting som er særligt vigtigt for dig, så mail eller ring og spørg før du bestiller.

CVR: 28818389

Bankoplysninger
Sparekassen Danmark
Regnr.: 9070
Kontonr.: 0001557130

IBAN: VRAADK21
BIG: DK9790446300173738

Forsendelse og levering

Galleri Beck sender skulpturer og mindre værker med enten Bring eller Postnord. Større malerier sendes med fragtmand. De opgivne leveringspriser gælder i Danmark, der kan dog gælde særlige betingelser for ikke-landfaste øer.

Vi forsøger at sende alle ordrer indenfor 1-3 hverdage. 

Rettidig levering forudsætter dog at gældende fragtselskab overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos gældende fragtselskab, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Galleri Beck kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos gældende fragtselskab. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, tages der kontakt til Galleri Beck på email eller telefon, som vil undersøge sagen hurtigst muligt.

Levering til Bornholm og enkelte andre øer/områder er ikke altid omfattet af de enkelte fragtselskabers målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse områder i nogle tilfælde kan vare længere tid. Galleri Beck tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering på varer, som er fysisk i vores galleri.

For levering til Færøerne, Grønland og udlandet gælder de normale fragtpriser ikke. Kontakt venligst Galleri Beck for pris. Vi leverer som udgangspunkt til alle lande.

Reklamationsret

Galleri Beck yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven omfattende mangler, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler skal meddeles Galleri Beck indenfor rimelig tid efter, at fejlen eller manglen er opdaget eller burde være opdaget. Indenfor 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig.

Malerier er ikke nødvendigvis perfekte i malingen, eller der kan være steder, hvor malingen ikke dækker helt. Rammerne kan også have små håndteringsmærker. Disse ting er ikke noget vi betragter som fejl, men naturligt for et håndlavet maleri, som en kunstner har stået i et værksted og lavet.

I forbindelse med reklamationssager dækker Galleri Beck returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Galleri Beck
Markedsvej 60
9700 Brønderslev
Email: mail@galleribeck.dk
Tlf.: +45 40606080

Varereturnering foregår også til denne adresse - bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil en evt. refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Galleri Beck har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto.
 

Fortrydelsesret

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages eller fra den dag du modtager ordrebekræftelsen, hvis du modtager denne efter varerne. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Fortrydelse kan også ske ved at nægte modtagelse af varen eller ved at aflevere varen personligt i Galleri Beck. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering afholdes af kunden. For praktiske detaljer - se punktet "Reklamationsret".

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 17. august 2022.