Galleri Beck

Kunst er godt for arbejdslivet

Undersøgelser viser at når vi kigger på kunst sænkes vores puls og vores belønningscenter i hjerne stimuleres. Kunst inpirerer os mennesker og det vækker nogle følelser af glæde, behag og tilfredshed. Udover den daglige glæde for medarbejderne er den rigtige kunst også et vigtigt signal at sende til de kunder og samarbejdspartnere, som er på besøg hos jer.

Udsmykning af kontor
udsmykning af kontor

Vi hjælper gerne med at udsmykke jeres lokaler med kunst der matcher jeres virksomhedsprofil og øvrig indretning, så det harmonisk går op i en højere endhed. Vi har stor erfaring med udsmykning af meget forskellige virksomheder og offentlige institutioner. Vi kommer gerne på besøg os jer med henblik på at udarbejde et uforpligtende forslag.

Udsmykning af mødelokale
Udsmykning af mødelokale

Ingen opgave er for stor eller for lille. Måske mangler I et enkelt maleri til receptionen eller et mødelokale, eller måske er det hele virksomheden den trænger til en opgradering med nyt frisk kunst i gennemført stil.

Udsmykning af tandlægeklinik
Udsmykning af mødelokale

Det kan enten være af mere permanent karakter, hvor I køber kunsten eller det kan være udlån på månedbasis. Der behøver slet ikke være så dyrt og husk at der er fradrag for køb af kunst.

Udsmykning af kantine
Udsmykning af kantine

Vi løser også lidt mere besværlige ophængninger. Her Energisektionen på Aalborg Universitet, hvor vi har udsmykket deres nye bygning.

Udsmykning af Aalborg Universitet
Udsmykning af universitet

Lidt forskellige referencer på udsmykningsopgaver indenfor de sidste par år: Aalborg Universitet institut for energi, Advokaterne Nielsen og Østergaard, Advokat Ole Wagner, AMU Nordjylland, Beierholm Revision, Commentor A/S, Dronninglund Sparekasse, Hotel Color Skagen, KMD A/S, NEAS Energy A/S, Niras A/S, Sol og Strand, Vendia Huse A/S

Åbningstider

Mandag sms først
Tirsdag 10.30 - 17.00
Onsdag 10.30 - 17.00
Torsdag 10.30 - 17.00
Fredag 10.30 - 17.00
Lørdag 10.00 - 12.00
Søndag lukket

Vigtig info før du kommer

Hvis du er interesseret i at komme og se på et bestemt værk, bedes du kontakte os først. Værket kan netop været blevet solgt eller evt. stå i depot.

Tilmeld nyhedsbrevet

Galleri Beck

Markedsvej 60
9700 Brønderslev
tlf/sms +45 40 60 60 80
mail@galleribeck.dk