David Bjerre værker til salg hos Galleri Beck

Åbningstider     Om galleriet     Kontakt os


David Bjerre

Klik her

#4336
David Bjerre

"Fandango"
Akryl på lærred · 220x140 cm
#4336

Pris: 38.000 kr.


Ønsker du at bestille dette værk kan du udfylde nedenstående og du vil blive kontaktet mht. betaling og leveringen.

Dit navn:
  Adresse:
  Postnr:
  By:
  e-mail:
  Telefonnr.:
 
Ønskes forsendelse?
  Tilmeld nyhedsbrev?Klik her

#4335
David Bjerre

"Fri"
Akryl på lærred · 220x140 cm
#4335

Pris: 38.000 kr.


Ønsker du at bestille dette værk kan du udfylde nedenstående og du vil blive kontaktet mht. betaling og leveringen.

Dit navn:
  Adresse:
  Postnr:
  By:
  e-mail:
  Telefonnr.:
 
Ønskes forsendelse?
  Tilmeld nyhedsbrev?

Bliv skrevet op til vores David Bjerre nyhedsbrev, så du er sikker på at få besked via mail,
næste gang vi får David Bjerre værker til salg.

>>> Tilmeldning til David Bjerre nyhedsbrev <<<

Dit navn: *
Din e-mail: *
  Dit telefonnr.:
Din by:
Galleriets nyhedsbrev
David Bjerre nyhedsbrevet

"Jeg kan slet ikke lade være med at udtrykke mig. Tid og sted forsvinder, og jeg suges ind i processen med maleriet og musikken jeg lytter til. Jeg er i FLOW. Lytter til harmonier og disharmonier, balancerer mellem lys og skygge, rytmer, farver, abstraktioner og figurativitet. Det er et fantastisk sted i sindet, hvor jeg har en kongefornemmelse og er meget produktiv og kreativ. Det kan man godt blive ret afhængig af - på den absolut fede måde. Intet er bestemt på forhånd, når jeg går i gang med et nyt maleri. Jeg reagerer og skaber spontant i en berusende dialog med lærredet".
Ingen tvivl om at David Bjerre maler i mellemrummet mellem det bevidste og ubevidste: "Picasso har udtalt, at Kunst er en løgn der får os til at se sandheden. Dét udtryk syntes jeg ret præcist udtrykker, hvad kunst kan, når det er bedst. I mit tilfælde, har jeg overgivet mig til en bevidst søgen i mit indre efter den smukke løgn, som i bedste fald kan fortælle en sandhed eller to".
Med udstillinger i bl.a. New York, Hamborg, Milano og Portugal er David Bjerre i færd med at manifestere sig som en ambitiøs og spændende kunstner, der med sit eget koloristiske særpræg ikke er bleg for at udfordre branchens etablerede rammer og dogmer.
David Bjerre er universitetsuddannet og har gennem de sidste 20 år bl.a. arbejdet som underviser. Som søn af parodisten og komikeren Svend Bjerre har han altid beskæftiget sig med kunstens verden, ikke mindst via musikken. De sidste ca. 10 år har han sideløbende med musikken udfoldet sig i det maleriske univers. I 2014 sagde han sin faste stilling op for at kunne forfølge drømmen om en tilværelse som kunstner på fuld tid. David har etableret sig med eget værksted i Hinnerup, ved Århus, og kan ofte også opleves rundt omkring i Danmark til kunstmesser, udsmykninger og på gallerier.GALLERI BECK · MARKEDSVEJ 60 · 9700 BRØNDERSLEV · TLF. 40606080 · MAIL@GALLERIBECK.DK